Beoordelingen van Ninja Sushi Almere

Recente recensies van Ninja Sushi Almere

5 sterren na 290 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijzen, snel bezorgd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. En prima prijs /prestatie. En ik kan daar vind ik een objectief oordeel over geven, omdat ik al meer dan 40 jaar over heel Europa samen met Japanse klanten in hun favoriete restaurants heb mogen eten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi en snelle bezorging! Volgende keer kiezen we zeker weer voor Ninja sushi. Echt een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestmaaltijd was weer heerlijk. De service is niet normaal goed 10 * Je vraagt het en ninja doet het voor je, niets te veel gevraagd. Mijn nummer 1 in sushi. 🍣🍣🍣

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushicraving was groot. Heb nogmaals besteld. Zoals gewoonlijk snel bezorgd en smakelijk!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag meer Soya saus bij de sushi en bakjes voor de soya saus. Zaten er niet bij de afgelopen keer. Veel Sushi was los geraakt door bezorging of niet strak genoeg gerold. Jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en snel klaar

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten mooie prijs voor lekker en veel sushi

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier wel vaker en elke keer is het heerlijk, zoals verwacht! Dank jullie wel!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, dank voor het extra gerecht. Jeroen

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmuld. Volgende keer Ninja Sushi!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was wel een kwartier te laat maar belde op tijd om te zeggen dat het iets later zou worden doet ook niet iedereen ga zeker nog een keer bestellen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk, heerlijk gegeten, beste service niets is te gek. Aardige bezorger, vraag me alleen of of wel het juiste Corona protocol wordt aangehouden. Heb dit trouwens al eerder aangegeven. Waarom niet voor de deur neerzetten en aanbellen volgens landelijk protocol.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, uitstekende service en prima prijs-kwaliteitverhouding!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Alleen 2e dat er dingen ontbraken. Na 2 uur en 2 x bellen werd het ontbrekende als nog gebracht. Blijkbaar moet kun je er niet meer vanuit gaan dat de bestelling hier goed word voorbereid. 1x oo, kan gebeuren maar 2x vind ik toch wel erg. want je betaald er wel voor. Ooo fe nabezorging duurt te lang. maaltijd was al op. eerst were gevraagd of ik zelf langs kon komen gezien ik de bestelling op afhalen had gedaan. maar dan is al het warme eten wat er bii zit koud en iedereen zat aan tafel. Echt een beetje jammer allenaal.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op het aangegeven tijdstip. De sushi was niet geweldig. de sushi met tonijn smaakte niet erg vers. Gelukkig waren de zalm- en avocadostukjes wel vers. De garnering (die je soms met een stukje mee krijgt) was erg bitter. Hiervoor kan iets anders worden gezet? Vond de prijs-kwaliteit-verhouding niet zo best. Had toch betere kwaliteit verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve Ninja's, Bedankt weer voor de heerlijke sushi en extra gerechtjes. Deze keer was het het weekend voor mijn verjaardag en ik voelde me enorm verwend. Tot zaterdag 🙂! Groetjes, Aline

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten we gaan hier zeker n9g een keer bestellen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas toch weer geen goede ervaring. 1,5 uur na bestelling gebeld waar het bleef, het zou er bijna zijn. 20 min later bezorgd maar niet compleet. We direct nabezorgd maar toen was de rest al op. Hier gaan we niet meer bestellen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk en op tijd bezorgd! Top !

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was ontzettend goed, alleen was er een gedeelte van mijn bestelling vergeten bij de levering. Toen ik hierover heb gebeld, werd het later nageleverd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en vers. Porties waren ruim. Wat warm moest zijn was ook warm toen het bezorgd werd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geniet ik echt van de sushi. Ben ook echt te spreken, maar het viel erg tegen deze keer. Saté koud, loepia's ook. Jammer maar vlgde keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijvend uitstekende kwaliteit. Elke nieuwe sushi avond is weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en jammer genoeg wonen we in Almere buiten. Het was heerlijk!! Alles netjes verpakt en vers gemaakt. Alleen de gyozo zat er niet bij maar daar hebben we niet meer voor gebeld. Klein detail en begrijpelijk met de drukte van Moederdag. Het was voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Smaken zijn in balans en de sushi is duidelijk vers bereid. Bezorging 15 minuten te vroeg, al was dit voor ons geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Goede service en overzichtelijke bestelpagina. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn was niet vers. Heb betere sushi gegeten. Jammer!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

As good as last time! Next time again!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 tot 25 minuten te laat. Drie dingen zaten niet bij de bestelling. Na telefonisch contact werden deze alsnog 20 minuten later bezorgd. Toen was het inmiddels drie kwartier later als besproken tijd en koud helaas. Kwaliteit van het eten was wel in orde, maar ja sfeer was wel verpest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel in huis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger houd zich niet aan contactloos bezorging protocol, geen saus bij de karaage, geen eetstokjes, soja of wasabi. 17:54 besteld, krijg melding dat 18:55 waarschijnlijk bezorging plaats zal vinden, wat uiteindelijk 19:24 pas gebeurd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi en op tijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Snelle bezorging.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling duurde de bezorging minder dan een half uur. Top dus! 2e bestelling duurde het bijna 2 hele uren :( Ik snap dat bestelling door drukte wat langer dan normaal kan duren, maar ik zou het wel graag willen weten van tevoren als ik twee uur lang moet wachten. Op de website staat deze vertraging nergens vermeld. Volgende keer zou ik maar eerst even bellen om te checken.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goed en vers eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi er goed en vers uitzien. Echter was de smaak niet zoals wij elders gewend zijn. Waarschijnlijk komt dit door de nori vel wat niet de extra smaak gaf.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer super, dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijke Sushi, goede prijs en snelle bezorging.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd zoals gevraagd en zelfs aan mijn verzoek om de avocado weg te laten was gehoor gegeven :) thanks!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Almere

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorging!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Super eten en altijd netjes bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op aangegeven tijd klaar, en de sushi was van top kwaliteit!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging eerder dan verwacht, super vers en heerlijk zoals altijd. Echt een aanrader!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ga zo door!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden over Ninja Sushi. Het eten is heerlijk en het wordt snel gebracht. Toevallig was er laatst iets misgegaan met de bestelling maar dit werd meteen opgelost. We kregen gelijk een nieuwe box sushi!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, heerlijke verse sushi. Garnalen, groentekoekjes en loempia's waren ook goed. De yakitori spiesjes vonden we wat flauw en de gebakken kip was nogal hard en taai. Overal heerlijk gegeten maar wel wat kleine verbeterpunten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en altijd voor de opgegeven levertijd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer suerlekker Bedankt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten wat een top service een dikke 5* waardig. Wat voor ons onbegrijpelijk is dat de bezorger zich niet aan de landelijke voorschriften houdt. Bestelling voor de deur plaatsen en afstand houden. Bezorger beter instrueren. Levensgevaarlijk en zeer ongewenst.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, lekker snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers. Alleen niet goed te zien of de bestelling klopt. Dat wat je besteld wordt bij elkaar in de bakjes gegooid en niet per wat je besteld

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede service! Aanrader❤️

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse en kwalitatief goede sushi, goede service en snelle bezorging! Ik bestel hier altijd en zal dat ook zeker blijven doen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige sushi krijg je hier!! Altijd super vers :) en ook de warme hapjes zijn altijd nog goed warm en smaken super. Wij zijn fan :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers! Dat is belangrijk. Jullie gaan mij vaker zien!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goede kwaliteit. We komen graag bij jullie terug om te bestellen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi van zeer goede kwaliteit en goed verzorgd. De bezorging was ook prima, alleen hoorden wij de bel niet (wellicht niet goed ingedrukt), maar verder geen problemen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor de heerlijke sushi. In deze gekke tijd is het toch bijzonder en heel erg fijn dat jullie nog steeds voor ons allemaal aan het werk zijn. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd en onze bestelling werd ook nog eens sneller bezorgd dan aangegeven. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte gewoon weer super vers en lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd. Helemaal top!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het was ook al best laat maar alsnog. Eten smaakte goed, zoals altijd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Met de boxen ook nog diverse smaken voor leuke prijs 😊 Vriendelijke zaak, nu in Corona tijd kreeg m'n zoon voor z'n verjaardag nog wat te snoepen bij de bestelling

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superhelden kwaliteit en een aantal originele combinaties. Bezorging ging volgens de gecommuniceerde tijdslijnen en warme gerechten waren nog warm!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd vers als het ophaalt en wordt bezorgd. Hele goede kwaliteit.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, ruim binnen de tijd bezorgd en erg lekker!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fresh and tasty!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!!!! En mooi op tijd geleverd. Een aanrader!!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer super heerlijk gegeten en snel bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd fantastisch vers en lekker.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de service en bezorging altijd een dikke 10+ en normaal ook de sushi maar deze keer moet ik mijn mening helaas bijstellen het was een beetje teleurstellend. Zaterdagmiddag vroeg besteld, hadden ons er echt op verheugd. Wat meteen opviel was dat de sushi koelkast koud was, heel apart voor verse sushi rijst. Miste de licht warme zoete azijn smaak waar jullie normaal alles en iedereen mee overtreffen, was dit keer heel ver te zoeken. Smaakloos, koud en kreeg het gevoel dat de rijst alles behalve vers was. Dit kwam niet in de buurt wat wij normaal van jullie gewend zijn. Heel jammer van de week nog besteld en was overheerlijk. Wil niet negatief maar moet wel eerlijk zijn.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Almere. Sushi smaakt hemels. Service is top.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten was top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed! Vaste klant bij jullie. Sushi met genoeg beleg erop. Echt een aanrader.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij SushiPoint besteld (na jaren) en kreeg telefoontje dat ze geen zalm hadden, na 80 min hebben ook geen tonijn...Ninja sushi heeft onze avond nog kunnen redden, super snel en lekker! Bedankt :)

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit sushi voor een nette prijs maar bovenal aardig personeel!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en vers.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd tevreden. Altijd verse sushi! Snelle bezorging ook.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering. Met andere woorden, TOP! Ik zal vaker hier bestellen :)

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good sushi l, order come before time 😊

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een fantastische sushi avond gehad! Nieuwe sushi ontdekt die we voortaan regelmatig zullen bestellen. Supervers en smaakvol zoals altijd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaak sensatie. En zo vers. Echt een aanrader.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers vooral.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo lekker en te snel klaargemaakt dus slordig afgewerkt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 minuten bezorgd en heerlijk dat de sushi was. Eigenlijk moet je deze zonder soja en gember eten dan weet je pas hoe goed de sushi 🍣 is. Dikke aanrader en op eenzame hoogte. Beste van Almere en omstreken.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit top. Ook het bezorgen

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi en altijd snel bezorgd! Zeer blij met Ninja sushi in Almere Poort!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk, de bezorgtijd aan de lange kant, maar het was dan ook valentijnsdag. Maar desalnietemin had een update of waarschuwing fijn geweest. Bestellen doen we zeker nog een keer :)

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers eten! Ben zeer tevreden!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst en de gebakken zalm met groenten waren een stuk minder lekker als normaal! De zalm was hard en de rijst ook. Net of het oud was. Ook zat er door de groenten weinig variatie. Wel weer super snel bezorgd 👍🏻

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consequent snel bezorgd en absoluut verrukkelijk!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En zag er prachtig uit!! Aanrader!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nee

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en heerlijke sushi! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Kip producten zijn heel erg lekker. Herhalingsvatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om je vingers bij af te likken zo lekker. Zelfs beter als de oude hikari en fuji house. Lekker vlot en gratis bezorgd en voor de service een 10+. Voor ons een dikke aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, verse sushi *helaas zat er een lange zwarte haar in de wasabi

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed en de bezorging was ruim voor de opgegeven bezorgtijd. Top !!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, en nog een extra gerecht erbij ook.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uistekend!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen heel vaak of halen af. Sushi is altijd lekker maar gisteravond leveren ze zonder sojasaus. Na bellen wordt de sojasaus 45 min later geleverd waarbij we 1 flesje kregen bij 3 dozen sushi zonder enig excuus. Niet zoals we gewend zijn en heel jammer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, beste sushi van Almere en uitstekende service. Aanrader.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk en aardig personeel. Lekker sushi en dumplings, vers gemaakt

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst nog even mijn twijfels toen ik hoorde dat het ninja sushi ging heten. Maar ben helemaal om. Wat een heerlijke sushi en vers vooral de futo maki is mijn favoriet. Ik ben de oude Hikari al vergeten. Alleen jammer dat de bezorger heel teleurstellend keek toen ik zei dat ik helaas geen kleingeld had. Volgens mij is het geen verplichting maar zo voelde het wel.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, smaakvol en keurig op tijd klaar. Blij verrast met extra sushi!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier heel vaak. Altijd heerlijke verse sushi, vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel! Was weer erg lekker.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van almere. Altijd lekker vers. Ik bestel niet meer ergens anders. !!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker eten! Bedankt voor het tijdig bezorgen.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk precies op tijd klaar en barstensvol smaak. Iedere keer weer een feestje, een aanrader.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke VERSE sushi! Erg blij mee, lekker gegeten!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super qualiteit en zeer vriendelijk personeel! Ik kom zeker terug!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super quick, tasty, always plenty of sauce, the delivery guys are very polite

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle nette afhandeling, eten is altijd super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Beste van Almere

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en lekker. Personeel erg klantvriendelijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker!!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super verse sushi en snel geleverd

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je een mail krijgt met verwachte bezorging en nog fijner dat ze altijd iets sneller zijn. Sushi smaakt perfect en goede prijs kwaliteit verhouding

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk en vers en met een extra bonus gerecht. En netjes op tijd klaar. Dank en tot de volgende keer. Jeroen

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ninja Sushi verdient veel meer dan vijf sterren! Ik kon mijn bestelling al binnen een half uur na het plaatsen ophalen en werd heel vriendelijk ontvangen in het restaurant. De sushi was ontzettend lekker en super vers, alles zag er heel mooi uit en het was duidelijk met zorg en aandacht bereid. Wij hebben heel lang niet meer zo lekker sushi gegeten, heel erg bedankt voor alles!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en vers..

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, Alles vers en dat is bij Sushi heel belangrijk. Super Lekker. Zodra er weer een aanleiding is weet ik jullie te vinden. Gr Marcel

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi, vriendelijke prijs, op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten zag er goed uit en smaakte ook goed! Echte aanrader

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op afgesproken tijdstip bezorgd, De sushiboxen zijn een aanrader, veel variatie en goede kwaliteit.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer net zo lekker als de vorige keren!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Altijd op tijd bezorgd. Helemaal mooi is dat de kip halal is. Top.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en perfecte service. Een echte aanrader! Ze waren een kwartier te laat, we kregen als compensatie drinken van het huis.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Tilburg naar Almere gegaan voor een weekendje genieten. De sushi hier voor het eerst geprobeerd en is echt de nummer één voor ons geworden. Super vers en elk sushi smaakte echt overheerlijk!! Wij hopen nog terug te komen:)

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd weer super vers en heerlijk! Beste en lekkerste van Almere. De geschatte levertijd was 60 min, maar de vriendelijke bezorger stond na 15 min al voor de deur! Vorige keer was er iets mis gegaan met een coupon voor gratis sushi die er niet bij zat. Eigenaar had geregeld dat dit er nu wel bij zat en we kregen zelfs loempiaatjes als excuus! Wat een service!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig heerlijk gegeten !! ik ga snel weer bestellen.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten !! Het eten was eerder bezorgt als verwacht, super !!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze keer hebben we een sushi box besteld en ook die was superlekker. Heel fijn dat de bestelling al klaar staat als je het komt ophalen. Alles even lekker en vers. Welverdiende 5 sterren!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak. Snel bezorgd

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always top!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en top bezorger

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi. Zelfs bij late bestelling 20:30 nog lekker vers. Top top en nog eens top!! Bezorging was binnen 20 min. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was vers en de bediening zeer vriendelijk. Ook was het eten snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Heerlijke sushi, altijd vers en snel geleverd.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always top! This is my favorite sushi place in the whole area.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden via Poort Nieuws een coupon voor gratis sushi en bij de opmerkingen gevraagd of we deze bij de bezorger konden inleveren. Bezorger was later dan aangegeven, maar boodt zijn excuses aan. Kan natuurlijk gebeuren, geen probleem! Gevraagd of het was doorgekomen omtrent de coupon, waarbij er gezegd werd van wel. Maar.. geen gratis sushi en onze coupon dus voor niets weg.. heel erg jammer. De sushi was verder weer heerlijk, zoals altijd. Veel vis, erg vers!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld inmiddels en iedere keer super lekker weer.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi,

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Percies op de gewenste tijd Volgende keer weer

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Als het iets later wordt laten ze het weten. Gezien de hoeveelheid van de bestelling kwam er ook nog een flesje Saké bij.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer, een bestelling geplaatst. Heerlijke sushi die snel en goed verpakt bij je thuis wordt gebracht. De warme gerechtjes waren nog goed warm. Zeker een aanrader! Twee kleine, persoonlijke, puntjes... Er wordt behoorlijk wat saus op de sushi gedaan. Ik hou meer van de pure smaken van de sushi zonder de saus. De sojabonen waren erg zout.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Momenteel de beste Sushi in Almere bij mij bekend

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd!! Netjes op tijd klaar en weer met net zo een vriendelijke glimlach als altijd.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Mooi verpakt Meer dan genoeg Aardige bezorger Zeker weer

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Supervers en smaakvol. De extra sushi was ook erg lekker, bedankt!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier voor het eerst sushi besteld. Ik vond het heerlijk. De sushi was lekker vers. De bezorger stond ook al heel snel voor de deur. Alles bij elkaar was top. Voortaan bestel ik hier mijn sushi.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, volop keuzemogelijkheden. Met name de boxen vind ik erg makkelijk en zijn voldoende gevarieerd.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en super snel bezorgd. De warme producten waren goed heet nog.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke en overzichtelijke site. Bestelling stond op tijd klaar en was lekker.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren uitstekend.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker. Van ons mocht er nog wel wat meer roomkaas in de sushi met roomkaas (maar dat is persoonlijk 🤣)

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer helaas niet lekker. De kip in de sushi was koud en hard en er zat erg veel saus overheen die tevens ook niet lekker smaakt, erg zonde van de rol want heb de rest niet opgegeten.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, snelle bezorging en de sushi is heerlijk

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle en vriendelijke service. Dit is mijn sushi spot, waar ik altijd bestel en altijd happy ben!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Aangegeven dat ik zwanger ben en alles graag vers wilde. Ze hebben zelfs gebeld en gevraagd of ik met of zonder garnaleneitjes wilde. Alles was nog super warm en vers! Binnen 30min geleverd! Top

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Niks om op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superduper lekker en vers!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, en bedankt voor het extra gerecht.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers lekker en smaakvol

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vanaf dag 1 dat ik bij Ninja Sushi heb besteld en heb gegeten is het TOP. Goeie snelle bezorging en heerlijke sushi 👌

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was aangenaamd verrast.....zeer goed.....

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, al een paar keren besteld. En super snelle bezorging. Ook fijn dat kip halal is.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker en zo snel! Echt een aanrader. En probeer dan vooral ook de Rainbow maki, om de stokjes bij af te likken!!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Veel keus op het menu. Prima bezorging. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het wersr bij Ninja sushi besteld. En we zijn erg tevreden. Personeel erg vriendelijk. Eten was warm en vers. Zeker nog ia bestellen.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele bestelling was keurig op tijd en gebracht door een nette bezorger. De bestelling was compleet en keurig verpakt. De sushi zag er erg verzorgd uit, was vers en vakkundig gepresenteerd. Ook de smaak was prima. Ik hoop dat jullie het zo kunnen blijven voort zetten.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op de aangegeven tijd!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaas loempia jammie. Gefrituurde kip sushi Heerlijk. Altijd keurig verpakt. Alleen de bezorgtijd mag iets korter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Goede prijs + kwaliteit en ook nog snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tori teriyaki smaakte niet zoals het hoort, het gerecht was overstelpt met groente waaronder veel te veel bosui en andere groente met een sterke smaakwelke smaak het hele gerecht overnam. Dus geen teriyaki gerecht. In diverse maki's was het aandeel avocado buiten proportie en van mindere kwaliteit en smaak, de avocade bam het gerecht over. Ook de afwerking van de maki's was niet netjes. Daarom slechts twee sterren

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snelle bezorging, bestelde bier zat er niet bij: bezorger was binnen 5 minuten terug met het bier plus 1 extra: erg attent! Sushi en Gyoza zoals altijd weer on point :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op aangegeven tijd en heerlijke edamame!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer gebruik gemaakt van Ninja Sushi. Heerlijke producten, de producten zien er altijd perfect verzorgd uit. . Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling wanneer je deze kan verwachten, is de bezorger onderweg dan krijg je netjes een mailtje. Vlotte levering van je bestelling, bij drukte kan het voorkomen dat het wat langer duurt maar dat wordt dan gecompenseerd met een extraatje zoals blikjes frisdrank o.i.d. . Vriendelijk bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet lekker op smaak

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd lekker vers en keurig bezorgd. Ik heb mijn suhi tent gevonden;) Tot nu toe tot alle tevredenheid

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus, smaakt vers en snelle bezorging

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! We hebben echt zitten smullen. De sojabonen waren goed warm en goed op smaak. Het eten is geleverd rond de aangegeven bezorgtijd.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke en verse sushi! Echt een aanrader voor zowel warme als koude gerechten. Snelle bezorging. Een aanwinst voor Almere Poort!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hartelijk ontvangen door de heren van Ninja Sushi, alles stond klaar op de afgesproken tijd en we kregen zelfs nog heerlijke mini loempia's extra bij de bestelling. De sushi is lekker vers en smaakt naar meer. Dit is ons nieuwe afhaaladresje!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, snelle bezorging, weinig kikkoman, betere omschrijving (foto’s) op website zou handig zijn’

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Levering duurde ongv 22 min. 2e keer dat ik hoer bestelde en ik hoef niet meer anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker vers en op tijd klaar.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk en snel bezorgd! sushi was lekker vers

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle nette bezorging.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, hoge kwaliteit en erg lekker. Top service voor een goede prijs, echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi - goede kwaliteit. Zou alleen min bestel bedrag lager willen Please (ik bestel voor mijzelf en dan is 25eu aan sushi echt te veel qua hoeveelheid).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader, nieuw in Almere Poort. Om 20.10 bestel je en iets na 20.35 is je bestelling er al. Geweldig. De Sushi is heeeeerlijk.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, super verse sushi. Zeker een aanrader!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk! Ook fijn dat ze nu geen losse zakjes sojasaus meer leveren maar flesjes en bakjes om het in te doen!!! Bedankt voor het luisteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Zeker een aanrader!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Almere. Je proeft dat ze het dagelijks vers maken!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi zoals altijd alleen jammer de wasabi en gember vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portionering, goede kwaliteit.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Hou het aub lekker vers!!!... Puntje....de sushi's zijn te groot.... Verder top!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Keuze voor wasabi en gember voorkomt verspilling. (Eten dat niet)

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering, lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Één van de beste sushi tenten. Veel keuze uit verschillende soorten sushi, en niet alleen maar de standaard sushi’s die je hebt bij de meeste sushi tenten. Eigenlijk is het tien sterren waard ?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte helaas niet vers. Bezorging was wellicht daarom ook snel (wat fijn was, maar niet als het ten koste van de smaak gaat).

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet enkel vega en dit was opgevallen tijdens het ontvangen van mijn order. De vriendelijke heer belde mij op om mij erop te attenderen dat de kaas stengels ook kip bevat. Zijn voorstel was om de bestelling aan te passen naar vega loempia’s. Na ontvangst HEERLIJK gegeten! Super service

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vers en zacht.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, kip en de sojabonen besteld. Lekker vers! Goed op smaak, dat doen we vaker. Enige minpuntje is dat er weinig sojasaus bij zat in tegenstelling tot de hoeveelheid sushi er was. Die zakjes vindt ik sowieso niks.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Mijn nieuwe favoriet!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen te weinig Sojasaus

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Te weinig soja saus bij de bestelling. Sushi is vrij prijzig voor wat je krijgt. Verwacht meer waar voor het geld.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nu de derde keer dat ik bij Ninja Sushi heb besteld. Het is iedere keer goede kwaliteit, een ruime keuze op de kaart en bezorging is zeer snel. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's waren prima, helaas was de gyoza en de loempia's koud en waren de saus bakjes open gegaan. Volgende keer dan ook alleen de sushis ipv "warme"gerechten

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat ik had aangegeven dat ik het om 17:00 zou afhalen (20 min. later dan dat de website aangaf dat het al klaar kon zijn) en dat ik dan nog moest wachten. De kappa maki vond ik wat rommelig. De loempia's en california uramaki waren wel lekker. De sojabonen waren erg verschillend. Overall prima, maar nog kleine ruimtes voor verbetering :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe sushi tent in Poort, dus die wilden we een kans geven. Dat is geen onterechte keuze geweest! Heerlijke sushi. Vers, zacht, puur van smaak, en genoeg keuze op de menukaart. Ook de Gyoza was heerlijk.