Beoordelingen van Ninja Sushi Almere

Recente recensies van Ninja Sushi Almere

5 sterren na 566 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bij de yakitori lekt de saus altijd uit de verpakking. Voor de rest is alles top!!

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was er echt in 15 minuten en het was nog lekker ook... Bestel hier vaker en ben zeker tevreden.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was de soja-saus nogal waterig, duidelijk minder smaakvol dan andere keren... Ook was de portionering van de rijst bij de nigiri minder dan vorige keren. De smaak was super, ook van de vis. Overall heerlijk gegeten, we zijn erg blij met jullie als onderburen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en kip teriyaki ! Keurig netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en vers

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is altijd zo lekker en vers! Echt een parel in Poort

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben vaker bij ninja sushi besteld maar deze keer was een teleurstelling.. De sushi smaakte niet zoals je mag verwachten. Het leek wel lang geleden gemaakt of zo. Zelfs de soja saus smaakte waterig.

Reactie van Ninja Sushi:Beste Coen, Heel erg bedankt voor je bestellen bij ons. Het is heel jammer , maar de sushi rijst en ingredient zijn new . We gaan weer goed opletten. Bedankt voor u beoordelen. Mvg, Team ninja.

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijke sushi ik ben fan, alleen de laatste 2x was de sushi koud en dat maakt het echt minder lekker. Hoop volgende keer weer lekker warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben een maand actiebox 38 stuks besteld. Toen ik de tas al kreeg dacht ik wat is de box klein. Het leek erop dat de sushis zo klein zijn gemaakt om ze in de doosjes te proppen. Wij zaten totaal niet vol. Terwijl wij vaker een maandbox nemen met zn tweeën. Dan laten wij zeker ee0n stuk of 3 a 4 altijd staan. En geloof me wij zijn ware sushi eters. Heel jammer dit, want dit was niet de eerste keer dat ik hier bestelde. Voorheen waren de sushis groter gewoon zoals ze horen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed verzorgd!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkah sushi

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi partybox besteld

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk, dank jullie wel.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten en bezorging altijd uitstekend! Zeer goede tarieven voor prima kwaliteit en 10% bij bestellen via website

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu paar keer besteld en elke was het top! Heerlijk vers en genoeg keuze.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Over heerlijke suhsi

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, heerlijk van smaak, goede bezorging.. aanrader

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Supervers en smaakvol, het was weer genieten!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! Een aanrader voor jong en oud

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in Almere

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op oudejaarsavond besteld in de drukte. Toch optijd binnen gekregen en even lekker als altijd. Top!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect! Zelfs op een feestdag snel bezorgd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd !

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van jullie eten. Was erg lekker.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.. heerlijk gesmaakt!!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd bezorgd. Vers, goede kwaliteit, goede prijsverhouding.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi prima bezorging . Absolute aanbeveling

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede service! Werd met de auto naar almere stad gebracht! Echt top.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, vers bereid en binnen no time thuis!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Almere. Wel karig met de wasabi, op een bestelling van 70 euro voor 4 personen is één klein kuipje wasabi erg weinig.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels ons vaste adres, altijd goed!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer super lekker, dank jullie wel. En fijne jaarwisseling toegewenst. Aline en Jeroen

Reactie van Ninja Sushi:Dankjewel. Het zelfde.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en yakitori

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en binnen 15 minuten bezorgd.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topsushi. Vaste klant. 2 verbeterpunten 1. Dat je je niet kan aanmelden is niet meer van deze tijd. Nu moet je elke keer je informatie opnieuw invullen. Niet klantvriendelijk en foutgevoelig 2. Ik begrijp dat moment bezorgen standaard +1 uur wordt gedaan. Vandaag was men er al na 19 minuten. Heel fijn natuurlijk maar misschien kijken of dit accurater kan want kan zomaar zijn dat ik iets anders ga doen gegeven de bezorgtijd

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Goede kwaliteit. Ik heb het afgehaald. Ik kom hier zeker terug!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top! S morgens besteld en s avonds op gewenste tijdstip geleverd!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de beste sushi in Almere !

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt top. Heb er al meerdere geprobeerd, dit is de beste tot nu toe. Snel, goed verpakt en vooral heel erg lekker. Prijzen zijn volgens mij ‘normaal’, maar wel tegenover top kwaliteit.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer geweldig

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect, lekker sushi en op tijd klaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk, zoals altijd. En snel bezorgd, ook zoals altijd. Jullie zijn fijne buren!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zo lekker!!!!!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorig keer na een slechte levering, had de eigenaar het goedgemaakt door extra veel sushis te geven en waren we weer blij. Echter gisteren weer sushi besteld en wat viel dit weer tegen. Mijn partner en ik zijn er goed ziek van geworden, denk dat de sushi niet echt vers was. Rijst was ook aan de harde kant. Echt heel jammer maar wij bestellen na 1.5 jaar vaste klant geen sushi meer bij Ninja Sushi. We gaan op zoek naar een ander.

Reactie van Ninja Sushi:Dear Aarti, Thank you for your order. But we feel so sorry for your happend. But the sushi that we made are all fresh every day new rice and ingredients. We will control about your orders again and we will contact you again. With kind regards, Ninjasushi Team.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn bedrijf, vaker besteld nooit teleurgesteld

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer top!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was in 1 woord zalig en zag er prima verzorgd uit.... Dit krijgt zeker een herhaling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele snelle bezorging en lekkere sushi, en een mooi prijsje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Waren iets vergeten, maar kwamen binnen 10 minuten terug met nog iets extra’s erbij, goede service! Ik bestel hier graag

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi,s en wij zijn ook fan van de kip teriyaki, heerlijk 😋 Alles werd ook keurig op tijd bezorgd!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker vers en warm! Als we sushi bestellen bestellen we altijd hier!

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snelle bezorging zoals altijd! :-)

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, lekker van smaak en een ruime keus.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en perfecte bezorging!!! Zeker vaker bestellen! Zeker een aanrader.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde iets langer dan verwacht maar werden netjes op de hoogte gehouden van de status via e-mail. Het eten was super! We kregen als extra een blikje fris en sojasaus en wasabi. Top service!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en de bezorger was netjes op tijd 👍

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en kwaliteit eten : GOED

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Haven't ordered in a while and I'm still loving it!!! Will order next time for sure!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals altijd. Netjes op de juiste tijd bezorgd.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, altijd super lekker eten !:)

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en top sushi. Kleine extra gekregen vanwege verjaardag. Altijd leuk 😁😁👍👍

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en sashimi. Bestelling kwam iets later dan aangegeven, maar het was zondag en blijkbaar wat drukker dan normaal (dit stond overigens ook op hun website, dus het was van te voren bekend). Makkelijk online bestellen en betalen, simpel. En heel lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar heel erg vetter. Loempia was koud en heeft weinig vulling. Wij hebben bijna 1:30 gewacht op onze eten

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Inmiddels al mijn vrienden en kennissen ook hier laten bestellen, in Almere de beste sushi tot nu toe

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super heerlijk en ik kreeg voor mijn verjaardag extra sushi als cadeau. Ik zal zeker vaker bestellen! Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging, heerlijk eten. Nigiri van mooie kwaliteit. Warme artikelen goed ingepakt, dus ook nog warm op het bord.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

16.12 uur online sushi besteld met bezorging om 18.30 uur. 18.34 uur wordt er gebeld het eten komt iets later het is bijna klaar en is met 20 minuten bezorgd. Netjes dat er gebeld wordt maar teleurstellend omdat je tijdig besteld hebt. 19.06 uur dus 32 minuten later gebeld waar het eten blijft. De bezorger zou worden gebeld en ik zou worden teruggebeld. Niets meer van gehoord. De bezorger had mij in de tussentijd gebeld stond op een verkeerd adres. Juiste adres, wat overigens gewoon op bon stond, doorgeven. Al met al was de bestelling ruim 40 minuten later afgeleverd dan was besproken (resume 16.12 besteld, afgesproken levering 18.30 ontvangst 19.13 uur). Helaas had ik het eten vooraf al betaald anders had ik het geweigerd. Omdat er hier ook mensen tijdig weg moesten zat gezellig eten, wat de planning was, er nu ook niet in. Hierdoor dus erg teleurgesteld in Ninja Sushi waarbij zelfs enige verontschudigingen volledig uitbleven.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was veel te vroeg, maar kon gelukkig nog aangepast worden. We kregen niet de bestelde rundvleesspiesjes. Het was volgens ons de teriyaki quy. maar die was ook heel lekker!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top prijs en kwaliteit, sushi smaakt zeer vers!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tonijn had een beetje een bittere nasmaak deze keer. Voor de rest smaakte alles lekker.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top! Een van de lekkerste sushi afhaalrestaurants in Almere!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat een service! Per ongeluk voor afhaal gekozen. Ik belde 30 min voor het gekozen tijdstip. Geen probleem, het werd bezorgd. Heerlijke sushi weer. Lekker vers

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best as always. Delivered waaaayyy too quick

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alleen jammer dat er bij onze (redelijk grote) bestelling maar 1 klein bakje wasabi zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 17.20 besteld om het eten om 18.30 te laten bezorgen. 2x gebeld waar het eten bleef, kwam uiteindelijk pas om 20.00. Sorry maar dat is echt waardeloze service

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Porties groot genoeg. Wel iets te laat maar t was op een vrijdagavond.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Toppers! Sushi was wederom heerlijk

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel Lekker!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Netjes afgehandeld en snelle bezorging.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk, en omdat iets later was werd ik keurig gebeld om dat te melden. Was de eerste keer dat we hier bestelde,maar zeker niet de laatste.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten voor een goede prijs

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed, en bezorging ook op afgesproken tijd! Ook rekening gehouden met allergieën

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent taste!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gister besteld, bij levering waren er helaas twee dingen vergeten. Gebeld en netjes opgelost ! Het eten is overigens erg lekker.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super aardig personeel. En echt de beste sushi van heel Almere. Geweldige kwaliteit, smaak en porties. Je krijgt echt waar voor je geld. Veel beter dan de all you can eat. Sinds ik ninja sushi ken, eet ik nergens anders meer sushi. 5 sterren zeker waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde langer dan aangegeven en dan wij gewend zijn van Ninja Sushi (1,5 uur). Dat mocht de pret niet drukken want de sushi was weer heerlijk! We hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij bestellen best vaak bij Ninja sushi en zijn tevreden over kwaliteit en mogelijkheid tot aanpassen vanwege allergie. Echter gisteren hebben wij om 1830 sushi besteld. Verwachte levertijd was 1930. Om 20u gebeld en gevraagd wanneer het zou komen. Het was erg druk op zaterdagavond, daar hebben we begrip voor. Het zou er over 15min zijn. Om 21u was het er nog steeds niet en hebben we weer gebeld. Het leek verre van klaar en er werd nu gezegd dat omdat de sushi opnieuw gerold moest worden vanwege de allergie dat het wat langer duurt. Wij hebben toen onze bestelling geannuleerd. Wees in ieder geval eerlijk over de verwachte levertijd. 2x moeten nabellen en maar zo laten wachten vinden wij niet netjes. Ik hoop dat de service volgende keer beter zal zijn.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, was erg druk maar daar lijdt de kwaliteit niet onder.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. En wat een service. Ninja is het enige restaurant die nooit moeilijk doet over een aanpassing of extra soja. Daarom bestel ik hier zo graag.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd. De sushi was echt uitstekend! Ik hoop dat jullie in de toekomst klanten aan bestellingen kunnen koppelen want dan zou ik oprecht vaker bestellen.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer helemaal geweldig, dank jullie wel.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van de Sushi was zoals altijd prima. wat ik wel jammer vind, is dat ik altijd langer moet wachten dan dat er in de email staat.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor ruim 100 euro sushi besteld. Netjes op tijd geleverd. Echter zag ik dat er 2 dingen ontbraken. Ik heb gebeld en werd zsm nog nageleverd. Dat was top. Bij het eten zagen we dat er nog meer sushis ontbraken. We waren al aan het eten en heb niet meer gebeld. Kwaliteit hoe de sushis waren gerold was ook slecht. We zijn vaste klanten van Ninja Sushi, maar zo slecht als gisteren hebben wij het niet gehad. Echt jammer. Juist omdat ik een feestje had en mijn familie kennis wilde laten maken met Ninja Sushi.

Reactie van Ninja Sushi:Beste Aarti, Excuses hiervoor, we vinden dit erg jammer en willen u graag tegemoetkomen. Kunnen we u telefonisch contacteren? Nogmaals onze excuses Met vriendelijke groet,

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer net zo lekker als de afgelopen keren. Perfect op tijd. Vriendelijke bezorger C u next time

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de Maki is niet altijd even lekker

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik in Nederland heb gegeten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk geholpen! Wij hadden de fry maki, crispy maki en gegrilde zalm. Heeeeeerlijkkkkkkk vers!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en supersnelle bezorging.

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van heel Almere!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always great. Love Ninja Sushi

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi elke keer!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal zijn we super tevreden, deze keer iets minder. In één ebi fry rol zat onvoldoende rijpe avocado (hard en minder van smaak) en twee hosomaki tonijn smaakten vissig/niet vers. Erg jammer, zeker omdat we altijd perfecte sushi gewend zijn.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Always fresh and tasty. Very nice and friendly staff

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer uitstekend

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten en binnen de bezorgtijd! Zeker een aanrader als je van sushi houdt!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een genot sushi van Ninja sushi

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste susji van almere

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke super verse sushi! Bestelling ook op tijd klaar. Een aanrader!!!!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zorgvuldig bereid en ingepakt. De vriendelijke en correcte bezorger was keurig op tijd. Ik zal zeker nogmaals bij Ninja Sushi bestellen.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer top

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, zoals altijd, en in no-time aan de deur bezorgd. Toppers!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer genoten van onze sushi avond. De kwaliteit blijft hoog of het druk of rustig is in het restaurant en we kunnen altijd rekenen dat de bestelling op tijd klaar staat. Complimenten!

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi, wat verrassend vers, helaas de variëteit in box van 50 is redelijk eenzijdig, wellicht iets met kip toevoegen, of warme sushi.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ismay vond het erg lekker

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, goede service en voor een goede prijs. Mijn vrouw was zeer tevreden op haar verjaardag. Dank voor het persoonlijke bericht en, het kadootje Met vriendelijke groet, Nick & Jona

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service & beste sushi van Almere !!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi is goed! Ook de warme bestellingen goed qua smaak en krokant. Bestellen graag bij Ninja Sushi.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Almere Poort!!!

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super als altijd!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt een aanrader!!! alleen een beetje weinig gember en soya saus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdagavond om kwart over 6 besteld en twintig minuten later al bezorgd. Top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was het tweede tasje vergeten mee te geven. Gauw naar de zaak gebeld en binnen 10 min kwam hij de rest van de bestelling brengen mét een gratis blikje cola. Lekker gegeten en dus topservice, als je het mij vraagt.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, vers en snelle bezorging!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Quality consistency is on track! Any time of the day, the sushi taste delicious :)

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk as usual! :-)

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer geweldig als altijd, dank voor het extra gerecht

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome!! I really like your sushi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en snel bezorgd. Hele lieve mensen ook.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, vooral hun special sushi met kip en komkommer!! Netjes op tijd!!

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd! :-) Ook de bezorging was weer prima.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg goed

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love the food from Ninja Sushi Almere, also the delivery is super fast, but I have a recommendation. Can you try to have more eco-friendly packaging, pretty please?

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ninja Sushi is echt een toptent, ik bestel nergens anders meer sushi in Almere poort.. Eten netjes ingepakt en supersnel bezorgd zodat de warme gerechten ook nog eens warm zijn.. De keren dat ik heb besteld ( dat is toch wekelijks nu ) is het altijd binnen een half uur afgeleverd geweest! En het kwaliteit van het eten is vers dat proef je ook👍🏽 Super tevreden ❤️

Reactie van Ninja Sushi:Heel erg bedank voor jou bestellend en reactie 😇

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was vers, Zalm kon niet beter. De gefrituurde kip is ietsjes te lang gebakken, maar daarnaast was alles top!

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk en vers.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Inhoud bestelling correct Extra erbij: wasabi, gember en stokjes. De Party sushi box van 84 stuks was heerlijk.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer erg goed! Goede service, zelfs als ze iets vergeten van je bestelling.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Almere! Altijd lekker vers super snel bezorgd. Smaak is echt intens lekker. Ik bestel 2 keer per week en elke keer is het een explosie in me mond! Heeeerlijk!! Helaas zijn er geen 10 sterren want dat is deze zaak 1000% waaard!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker vooral de sojabonen waren deze keer vol van smaak

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna perfect 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing as always! The rolls are filling and the fish taste fresh. Love it every time!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse sushi top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd en zoals iedere keer erg lekker!

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van Almere, altijd topkwaliteit hier!

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Almere, heerlijk!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Always fresh and tasty

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, hele lekkere sushi en snelle levering. Wij zijn vaste klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supper lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top als altijd, dank jullie wel!!

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd perfect, snel bezorgd en heerlijke sushi. Bestel altijd met veel plezier!

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk vers en het stond klaar op de afgesproken tijd. Wij komen zeker vaker.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten perfect maar geen stokjes of sojasaaus meegeleverd.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mjum!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer eens superlekker gegeten en dat blijf ik zeggen!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn weer verwend, dank jullie wel.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals vanouds weer helemaal top! Voor het eerst van te voren besteld. Verliep super. Eten was netjes op gevraagde tijd. Ik had zelf iets fout gedaan met bestellen en dat is prima opgelost. Dus service is ook super. Ik raad iedereen ninja sushi aan.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snel! Beste kwaliteit sushi, en de ebi fry deluxe maki is zooooooo lekker

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd erg snel bezorgd en was weer erg lekker

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een enorme bestelling gedaan vanwege mijn verjaardag. ‘s middags al besteld en gevraagd of het om 19.30 uur geleverd kon worden. De bestelling kwam precies om het gevraagde tijdstip en was compleet! Echt super! Iedereen heeft genoten van de heerlijke verse sushi en snappen waarom we altijd enthousiast zijn over jullie. Bedankt Ninja Sushi! Toppers!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was supersnel geleverd en de Sushi was lekker.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

So delicious as always. Thank you very much!

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker, dank jullie wel

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi niet spectaculair.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Shasimi was echt top. Vriendelijke bezorger. Op de website bij bestellen fooi kunnen geven....

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, vooral de koude sushi is erg lekker! Bezorging was niet helemaal op tijd, omdat wij 19.15 als bezorgtijd hadden ingevuld, maar ze ging pas daarna rijden dus kwartiertje te laat.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wederom heerlijk, we hebben genoten. De kwaliteit was top. Tot de volgende keer!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super tevreden zoals altijd

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is vreselijk lekker, altijd vers en op tijd afgeleverd zoals aangegeven bij de bestelling.. Vriendelijke bezorgers ook.. Als sushi lover heb ik al vaak besteld ook bij div andere zaken, maar blijf Ninja Sushi echt de beste vinden!

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ebi Fry was lekker knapperig. De tori gyoza was van goede kwaliteit en eveneens appetijtelijk. Helaas waren een aantal sushi's iets te gehaast gemaakt, want die vallen min of meer uit een.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja lekker zoals gewoonlijk met een uitmuntende sevice.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasted great as always. Thanks guys

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en afspraken zijn nagekomen

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk als altijd

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben weer genoten! De sushi was heerlijk vers. Koude en warme gerechten netjes apart verpakt. De verwachte bezorgtijd was 18.05 uur (ZSM gevraagd). We hadden rond 17.05 besteld en ze waren er al met een kwartier! Razendsnel geleverd en heerlijk gegeten.

Reactie van Ninja Sushi:Heel erg bedankt voor u bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

6 sterren! Need I say more🙂?

Reactie van Ninja Sushi:Thank you so so much for your order.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker vers en op aangegeven tijd geleverd

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel (ik woon in de buurt maar heb het weleens anders gezien elders), altijd lekker, altijd goed. Ben blij met deze aanwinst voor Almere!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer vers en lekker

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb meerdere in Almere geprobeerd maar Ninja sushi vind ik toch de beste en snelste (en dan woon ik in stad). Goed bezig!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super. Heerlijke sushi, snelle bezorging en goede service! Echt een aanrader.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt lekker Mooi service ook

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top, zoals altijd. Ik bestel hier vaker en de bezorging is altijd super snel en de sushi is heerlijk.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers!

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel regelmatig sushi met mijn vriendin en haal het zelf op. het is altijd op tijd klaar en de mensen die daar werken zijn vriendelijk. De sushi is gewoon goed.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! Smaakvol en vers. Zeker een aanrader.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben erg genoten van de sushi. Zeer goede kwaliteit.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Langer dan 2 uur gewacht en daarna 3 soorten sushi gekregen die, door de hoeveelheid saus die erover heen was gedrapeerd, allemaal hetzelfde smaakten. Niet meer voor ons.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker als altijd

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op zo'n drukke drag is de bestelling goed gearriveerd en waren de sushies verrukkelijk. Dank jullie weer!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi 🍣

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!! Vers gemaakt, en snel bezorgd!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was supper lekker!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi, mijn favo uit Almere! Altijd vers 😊

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van de side dish gohan witte rijst. Weer eens wat anders.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Veel keus en betaalbaar.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd op tijd en lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch en nog bedankt voor het extra gerecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Zeer klantvriendelijk. Een medewerker nam contact met mij op om aan te geven dat de avocado’s een beetje hard zijn. Hiervoor heeft ze extra sushi erbij gedaan. Top.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer eens heerlijk genoten van jullie sushi! Bezorgd binnen verwachting. De beste in Almere-Poort!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het stond klaar op de afgesproken tijd en was heerlijk op smaak. Prima sushi. We komen zeker snel terug.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier al een tijdje en kan niets anders zeggen wat een top sushi! Alles supervers, goede verhouding rijst en superlekker! Jullie hebben er een vaste klant bij, beste sushi in Almere.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer geweldig, zoals altijd. Alleen waren de gyoza Deze keer bedorven. Die heb ik dus weggegooid, had nog geprobeerd jullie te contacten, maar niet gelukt. Dat was jammer. Verder tevreden.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele aardige mensen, snelle bezorging & heerlijk eten.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor de derde keer besteld. alle keren prima in orde. op tijd en lekker. kom zeker vaker terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was supper lekker

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik hou Ninja verantwoordelijk dat ik nu officieel verslaafd ben aan hun sushi 🍣 😫🍣

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig levering keurig op tijd en de sushis zijn heerlijk echt vers en lekker

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden 104 stukken sushi besteld en kregen er maar 78, ga maar ergens anders heen.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is fantastisch en bezorging is snel!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede prijzen, snel bezorgd.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede kwaliteit. En prima prijs /prestatie. En ik kan daar vind ik een objectief oordeel over geven, omdat ik al meer dan 40 jaar over heel Europa samen met Japanse klanten in hun favoriete restaurants heb mogen eten.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijke sushi en snelle bezorging! Volgende keer kiezen we zeker weer voor Ninja sushi. Echt een aanrader!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een feestmaaltijd was weer heerlijk. De service is niet normaal goed 10 * Je vraagt het en ninja doet het voor je, niets te veel gevraagd. Mijn nummer 1 in sushi. 🍣🍣🍣

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushicraving was groot. Heb nogmaals besteld. Zoals gewoonlijk snel bezorgd en smakelijk!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mag meer Soya saus bij de sushi en bakjes voor de soya saus. Zaten er niet bij de afgelopen keer. Veel Sushi was los geraakt door bezorging of niet strak genoeg gerold. Jammer.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en snel klaar

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten mooie prijs voor lekker en veel sushi

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier wel vaker en elke keer is het heerlijk, zoals verwacht! Dank jullie wel!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, dank voor het extra gerecht. Jeroen

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gesmuld. Volgende keer Ninja Sushi!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, was wel een kwartier te laat maar belde op tijd om te zeggen dat het iets later zou worden doet ook niet iedereen ga zeker nog een keer bestellen

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk, heerlijk gegeten, beste service niets is te gek. Aardige bezorger, vraag me alleen of of wel het juiste Corona protocol wordt aangehouden. Heb dit trouwens al eerder aangegeven. Waarom niet voor de deur neerzetten en aanbellen volgens landelijk protocol.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, uitstekende service en prima prijs-kwaliteitverhouding!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Alleen 2e dat er dingen ontbraken. Na 2 uur en 2 x bellen werd het ontbrekende als nog gebracht. Blijkbaar moet kun je er niet meer vanuit gaan dat de bestelling hier goed word voorbereid. 1x oo, kan gebeuren maar 2x vind ik toch wel erg. want je betaald er wel voor. Ooo fe nabezorging duurt te lang. maaltijd was al op. eerst were gevraagd of ik zelf langs kon komen gezien ik de bestelling op afhalen had gedaan. maar dan is al het warme eten wat er bii zit koud en iedereen zat aan tafel. Echt een beetje jammer allenaal.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op het aangegeven tijdstip. De sushi was niet geweldig. de sushi met tonijn smaakte niet erg vers. Gelukkig waren de zalm- en avocadostukjes wel vers. De garnering (die je soms met een stukje mee krijgt) was erg bitter. Hiervoor kan iets anders worden gezet? Vond de prijs-kwaliteit-verhouding niet zo best. Had toch betere kwaliteit verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lieve Ninja's, Bedankt weer voor de heerlijke sushi en extra gerechtjes. Deze keer was het het weekend voor mijn verjaardag en ik voelde me enorm verwend. Tot zaterdag 🙂! Groetjes, Aline

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten we gaan hier zeker n9g een keer bestellen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas toch weer geen goede ervaring. 1,5 uur na bestelling gebeld waar het bleef, het zou er bijna zijn. 20 min later bezorgd maar niet compleet. We direct nabezorgd maar toen was de rest al op. Hier gaan we niet meer bestellen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heelijk en op tijd bezorgd! Top !

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was ontzettend goed, alleen was er een gedeelte van mijn bestelling vergeten bij de levering. Toen ik hierover heb gebeld, werd het later nageleverd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en vers. Porties waren ruim. Wat warm moest zijn was ook warm toen het bezorgd werd.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal geniet ik echt van de sushi. Ben ook echt te spreken, maar het viel erg tegen deze keer. Saté koud, loepia's ook. Jammer maar vlgde keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Blijvend uitstekende kwaliteit. Elke nieuwe sushi avond is weer genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst besteld en jammer genoeg wonen we in Almere buiten. Het was heerlijk!! Alles netjes verpakt en vers gemaakt. Alleen de gyozo zat er niet bij maar daar hebben we niet meer voor gebeld. Klein detail en begrijpelijk met de drukte van Moederdag. Het was voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Smaken zijn in balans en de sushi is duidelijk vers bereid. Bezorging 15 minuten te vroeg, al was dit voor ons geen probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Goede service en overzichtelijke bestelpagina. Vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel geleverd!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tonijn was niet vers. Heb betere sushi gegeten. Jammer!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

As good as last time! Next time again!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging 20 tot 25 minuten te laat. Drie dingen zaten niet bij de bestelling. Na telefonisch contact werden deze alsnog 20 minuten later bezorgd. Toen was het inmiddels drie kwartier later als besproken tijd en koud helaas. Kwaliteit van het eten was wel in orde, maar ja sfeer was wel verpest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel in huis

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger houd zich niet aan contactloos bezorging protocol, geen saus bij de karaage, geen eetstokjes, soja of wasabi. 17:54 besteld, krijg melding dat 18:55 waarschijnlijk bezorging plaats zal vinden, wat uiteindelijk 19:24 pas gebeurd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Verse sushi en op tijd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Snelle bezorging.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling duurde de bezorging minder dan een half uur. Top dus! 2e bestelling duurde het bijna 2 hele uren :( Ik snap dat bestelling door drukte wat langer dan normaal kan duren, maar ik zou het wel graag willen weten van tevoren als ik twee uur lang moet wachten. Op de website staat deze vertraging nergens vermeld. Volgende keer zou ik maar eerst even bellen om te checken.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, goed en vers eten.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden de sushi er goed en vers uitzien. Echter was de smaak niet zoals wij elders gewend zijn. Waarschijnlijk komt dit door de nori vel wat niet de extra smaak gaf.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer super, dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijke Sushi, goede prijs en snelle bezorging.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd zoals gevraagd en zelfs aan mijn verzoek om de avocado weg te laten was gehoor gegeven :) thanks!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Almere

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfect!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en goede bezorging!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Super eten en altijd netjes bezorgd!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op aangegeven tijd klaar, en de sushi was van top kwaliteit!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging eerder dan verwacht, super vers en heerlijk zoals altijd. Echt een aanrader!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, ga zo door!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd erg tevreden over Ninja Sushi. Het eten is heerlijk en het wordt snel gebracht. Toevallig was er laatst iets misgegaan met de bestelling maar dit werd meteen opgelost. We kregen gelijk een nieuwe box sushi!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd, heerlijke verse sushi. Garnalen, groentekoekjes en loempia's waren ook goed. De yakitori spiesjes vonden we wat flauw en de gebakken kip was nogal hard en taai. Overal heerlijk gegeten maar wel wat kleine verbeterpunten.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassend heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed eten en altijd voor de opgegeven levertijd

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer suerlekker Bedankt

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten wat een top service een dikke 5* waardig. Wat voor ons onbegrijpelijk is dat de bezorger zich niet aan de landelijke voorschriften houdt. Bestelling voor de deur plaatsen en afstand houden. Bezorger beter instrueren. Levensgevaarlijk en zeer ongewenst.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi, lekker snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers. Alleen niet goed te zien of de bestelling klopt. Dat wat je besteld wordt bij elkaar in de bakjes gegooid en niet per wat je besteld

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, goede service! Aanrader❤️

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse en kwalitatief goede sushi, goede service en snelle bezorging! Ik bestel hier altijd en zal dat ook zeker blijven doen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een geweldige sushi krijg je hier!! Altijd super vers :) en ook de warme hapjes zijn altijd nog goed warm en smaken super. Wij zijn fan :)

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en vers! Dat is belangrijk. Jullie gaan mij vaker zien!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en goede kwaliteit. We komen graag bij jullie terug om te bestellen!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi van zeer goede kwaliteit en goed verzorgd. De bezorging was ook prima, alleen hoorden wij de bel niet (wellicht niet goed ingedrukt), maar verder geen problemen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil jullie graag ontzettend bedanken voor de heerlijke sushi. In deze gekke tijd is het toch bijzonder en heel erg fijn dat jullie nog steeds voor ons allemaal aan het werk zijn. Alles was weer tot in de puntjes verzorgd en onze bestelling werd ook nog eens sneller bezorgd dan aangegeven. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de drukte gewoon weer super vers en lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, netjes op tijd bezorgd. Helemaal top!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, het was ook al best laat maar alsnog. Eten smaakte goed, zoals altijd.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi! Met de boxen ook nog diverse smaken voor leuke prijs 😊 Vriendelijke zaak, nu in Corona tijd kreeg m'n zoon voor z'n verjaardag nog wat te snoepen bij de bestelling

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superhelden kwaliteit en een aantal originele combinaties. Bezorging ging volgens de gecommuniceerde tijdslijnen en warme gerechten waren nog warm!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is altijd vers als het ophaalt en wordt bezorgd. Hele goede kwaliteit.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, ruim binnen de tijd bezorgd en erg lekker!

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always fresh and tasty!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi!!!! En mooi op tijd geleverd. Een aanrader!!!!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer super heerlijk gegeten en snel bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd fantastisch vers en lekker.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de service en bezorging altijd een dikke 10+ en normaal ook de sushi maar deze keer moet ik mijn mening helaas bijstellen het was een beetje teleurstellend. Zaterdagmiddag vroeg besteld, hadden ons er echt op verheugd. Wat meteen opviel was dat de sushi koelkast koud was, heel apart voor verse sushi rijst. Miste de licht warme zoete azijn smaak waar jullie normaal alles en iedereen mee overtreffen, was dit keer heel ver te zoeken. Smaakloos, koud en kreeg het gevoel dat de rijst alles behalve vers was. Dit kwam niet in de buurt wat wij normaal van jullie gewend zijn. Heel jammer van de week nog besteld en was overheerlijk. Wil niet negatief maar moet wel eerlijk zijn.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Almere. Sushi smaakt hemels. Service is top.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het eten was top!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed! Vaste klant bij jullie. Sushi met genoeg beleg erop. Echt een aanrader.

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij SushiPoint besteld (na jaren) en kreeg telefoontje dat ze geen zalm hadden, na 80 min hebben ook geen tonijn...Ninja sushi heeft onze avond nog kunnen redden, super snel en lekker! Bedankt :)

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit sushi voor een nette prijs maar bovenal aardig personeel!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en vers.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd tevreden. Altijd verse sushi! Snelle bezorging ook.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle levering. Met andere woorden, TOP! Ik zal vaker hier bestellen :)

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd uitstekend.

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top zoals altijd!

, 11-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good sushi l, order come before time 😊

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer een fantastische sushi avond gehad! Nieuwe sushi ontdekt die we voortaan regelmatig zullen bestellen. Supervers en smaakvol zoals altijd.

, 02-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een smaak sensatie. En zo vers. Echt een aanrader.

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vers vooral.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel!

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet zo lekker en te snel klaargemaakt dus slordig afgewerkt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 10 minuten bezorgd en heerlijk dat de sushi was. Eigenlijk moet je deze zonder soja en gember eten dan weet je pas hoe goed de sushi 🍣 is. Dikke aanrader en op eenzame hoogte. Beste van Almere en omstreken.

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk!

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit top. Ook het bezorgen

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk verse sushi en altijd snel bezorgd! Zeer blij met Ninja sushi in Almere Poort!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was echt heerlijk, de bezorgtijd aan de lange kant, maar het was dan ook valentijnsdag. Maar desalnietemin had een update of waarschuwing fijn geweest. Bestellen doen we zeker nog een keer :)

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers eten! Ben zeer tevreden!

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst en de gebakken zalm met groenten waren een stuk minder lekker als normaal! De zalm was hard en de rijst ook. Net of het oud was. Ook zat er door de groenten weinig variatie. Wel weer super snel bezorgd 👍🏻

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Consequent snel bezorgd en absoluut verrukkelijk!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! En zag er prachtig uit!! Aanrader!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nee

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en heerlijke sushi! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Kip producten zijn heel erg lekker. Herhalingsvatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om je vingers bij af te likken zo lekker. Zelfs beter als de oude hikari en fuji house. Lekker vlot en gratis bezorgd en voor de service een 10+. Voor ons een dikke aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, verse sushi *helaas zat er een lange zwarte haar in de wasabi

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 24-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en snel bezorgd!

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed en de bezorging was ruim voor de opgegeven bezorgtijd. Top !!

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, en nog een extra gerecht erbij ook.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uistekend!

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen heel vaak of halen af. Sushi is altijd lekker maar gisteravond leveren ze zonder sojasaus. Na bellen wordt de sojasaus 45 min later geleverd waarbij we 1 flesje kregen bij 3 dozen sushi zonder enig excuus. Niet zoals we gewend zijn en heel jammer.

, 18-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, beste sushi van Almere en uitstekende service. Aanrader.

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel vriendelijk en aardig personeel. Lekker sushi en dumplings, vers gemaakt

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerst nog even mijn twijfels toen ik hoorde dat het ninja sushi ging heten. Maar ben helemaal om. Wat een heerlijke sushi en vers vooral de futo maki is mijn favoriet. Ik ben de oude Hikari al vergeten. Alleen jammer dat de bezorger heel teleurstellend keek toen ik zei dat ik helaas geen kleingeld had. Volgens mij is het geen verplichting maar zo voelde het wel.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers, smaakvol en keurig op tijd klaar. Blij verrast met extra sushi!

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We bestellen hier heel vaak. Altijd heerlijke verse sushi, vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel! Was weer erg lekker.

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van almere. Altijd lekker vers. Ik bestel niet meer ergens anders. !!

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker eten! Bedankt voor het tijdig bezorgen.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals gebruikelijk precies op tijd klaar en barstensvol smaak. Iedere keer weer een feestje, een aanrader.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke VERSE sushi! Erg blij mee, lekker gegeten!

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super qualiteit en zeer vriendelijk personeel! Ik kom zeker terug!

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super quick, tasty, always plenty of sauce, the delivery guys are very polite

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging!

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle nette afhandeling, eten is altijd super vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk. Beste van Almere

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, vers en lekker. Personeel erg klantvriendelijk.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker!!

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super verse sushi en snel geleverd

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je een mail krijgt met verwachte bezorging en nog fijner dat ze altijd iets sneller zijn. Sushi smaakt perfect en goede prijs kwaliteit verhouding

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Als altijd heerlijk en vers en met een extra bonus gerecht. En netjes op tijd klaar. Dank en tot de volgende keer. Jeroen

, 08-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ninja Sushi verdient veel meer dan vijf sterren! Ik kon mijn bestelling al binnen een half uur na het plaatsen ophalen en werd heel vriendelijk ontvangen in het restaurant. De sushi was ontzettend lekker en super vers, alles zag er heel mooi uit en het was duidelijk met zorg en aandacht bereid. Wij hebben heel lang niet meer zo lekker sushi gegeten, heel erg bedankt voor alles!

, 06-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker en vers..

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, Alles vers en dat is bij Sushi heel belangrijk. Super Lekker. Zodra er weer een aanleiding is weet ik jullie te vinden. Gr Marcel

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi, vriendelijke prijs, op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd gebracht en het eten zag er goed uit en smaakte ook goed! Echte aanrader

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op afgesproken tijdstip bezorgd, De sushiboxen zijn een aanrader, veel variatie en goede kwaliteit.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer net zo lekker als de vorige keren!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Altijd op tijd bezorgd. Helemaal mooi is dat de kip halal is. Top.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi en perfecte service. Een echte aanrader! Ze waren een kwartier te laat, we kregen als compensatie drinken van het huis.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Tilburg naar Almere gegaan voor een weekendje genieten. De sushi hier voor het eerst geprobeerd en is echt de nummer één voor ons geworden. Super vers en elk sushi smaakte echt overheerlijk!! Wij hopen nog terug te komen:)

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was zoals altijd weer super vers en heerlijk! Beste en lekkerste van Almere. De geschatte levertijd was 60 min, maar de vriendelijke bezorger stond na 15 min al voor de deur! Vorige keer was er iets mis gegaan met een coupon voor gratis sushi die er niet bij zat. Eigenaar had geregeld dat dit er nu wel bij zat en we kregen zelfs loempiaatjes als excuus! Wat een service!

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

geweldig heerlijk gegeten !! ik ga snel weer bestellen.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten !! Het eten was eerder bezorgt als verwacht, super !!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze keer hebben we een sushi box besteld en ook die was superlekker. Heel fijn dat de bestelling al klaar staat als je het komt ophalen. Alles even lekker en vers. Welverdiende 5 sterren!

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede smaak. Snel bezorgd

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always top!

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en top bezorger

, 15-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeerlijke sushi. Zelfs bij late bestelling 20:30 nog lekker vers. Top top en nog eens top!! Bezorging was binnen 20 min. 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was vers en de bediening zeer vriendelijk. Ook was het eten snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend! Heerlijke sushi, altijd vers en snel geleverd.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always top! This is my favorite sushi place in the whole area.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden via Poort Nieuws een coupon voor gratis sushi en bij de opmerkingen gevraagd of we deze bij de bezorger konden inleveren. Bezorger was later dan aangegeven, maar boodt zijn excuses aan. Kan natuurlijk gebeuren, geen probleem! Gevraagd of het was doorgekomen omtrent de coupon, waarbij er gezegd werd van wel. Maar.. geen gratis sushi en onze coupon dus voor niets weg.. heel erg jammer. De sushi was verder weer heerlijk, zoals altijd. Veel vis, erg vers!

, 11-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meerdere keren besteld inmiddels en iedere keer super lekker weer.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi,

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer!

, 04-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Percies op de gewenste tijd Volgende keer weer

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Als het iets later wordt laten ze het weten. Gezien de hoeveelheid van de bestelling kwam er ook nog een flesje Saké bij.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanavond voor de eerste keer en zeker niet voor de laatste keer, een bestelling geplaatst. Heerlijke sushi die snel en goed verpakt bij je thuis wordt gebracht. De warme gerechtjes waren nog goed warm. Zeker een aanrader! Twee kleine, persoonlijke, puntjes... Er wordt behoorlijk wat saus op de sushi gedaan. Ik hou meer van de pure smaken van de sushi zonder de saus. De sojabonen waren erg zout.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Momenteel de beste Sushi in Almere bij mij bekend

, 25-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als altijd!! Netjes op tijd klaar en weer met net zo een vriendelijke glimlach als altijd.

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker. Mooi verpakt Meer dan genoeg Aardige bezorger Zeker weer

, 20-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Supervers en smaakvol. De extra sushi was ook erg lekker, bedankt!

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb hier voor het eerst sushi besteld. Ik vond het heerlijk. De sushi was lekker vers. De bezorger stond ook al heel snel voor de deur. Alles bij elkaar was top. Voortaan bestel ik hier mijn sushi.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, volop keuzemogelijkheden. Met name de boxen vind ik erg makkelijk en zijn voldoende gevarieerd.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, en super snel bezorgd. De warme producten waren goed heet nog.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke en overzichtelijke site. Bestelling stond op tijd klaar en was lekker.

, 11-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging waren uitstekend.

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker. Van ons mocht er nog wel wat meer roomkaas in de sushi met roomkaas (maar dat is persoonlijk 🤣)

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was deze keer helaas niet lekker. De kip in de sushi was koud en hard en er zat erg veel saus overheen die tevens ook niet lekker smaakt, erg zonde van de rol want heb de rest niet opgegeten.

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk, snelle bezorging en de sushi is heerlijk

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snelle en vriendelijke service. Dit is mijn sushi spot, waar ik altijd bestel en altijd happy ben!

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!!! Aangegeven dat ik zwanger ben en alles graag vers wilde. Ze hebben zelfs gebeld en gevraagd of ik met of zonder garnaleneitjes wilde. Alles was nog super warm en vers! Binnen 30min geleverd! Top

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed! Niks om op aan te merken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superduper lekker en vers!

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer fantastisch, en bedankt voor het extra gerecht.

, 04-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers lekker en smaakvol

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt vanaf dag 1 dat ik bij Ninja Sushi heb besteld en heb gegeten is het TOP. Goeie snelle bezorging en heerlijke sushi 👌

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Was aangenaamd verrast.....zeer goed.....

, 31-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, al een paar keren besteld. En super snelle bezorging. Ook fijn dat kip halal is.

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo ontzettend lekker en zo snel! Echt een aanrader. En probeer dan vooral ook de Rainbow maki, om de stokjes bij af te likken!!

, 30-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker gegeten! Veel keus op het menu. Prima bezorging. Gaan we zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het wersr bij Ninja sushi besteld. En we zijn erg tevreden. Personeel erg vriendelijk. Eten was warm en vers. Zeker nog ia bestellen.

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele bestelling was keurig op tijd en gebracht door een nette bezorger. De bestelling was compleet en keurig verpakt. De sushi zag er erg verzorgd uit, was vers en vakkundig gepresenteerd. Ook de smaak was prima. Ik hoop dat jullie het zo kunnen blijven voort zetten.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op de aangegeven tijd!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaas loempia jammie. Gefrituurde kip sushi Heerlijk. Altijd keurig verpakt. Alleen de bezorgtijd mag iets korter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Goede prijs + kwaliteit en ook nog snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tori teriyaki smaakte niet zoals het hoort, het gerecht was overstelpt met groente waaronder veel te veel bosui en andere groente met een sterke smaakwelke smaak het hele gerecht overnam. Dus geen teriyaki gerecht. In diverse maki's was het aandeel avocado buiten proportie en van mindere kwaliteit en smaak, de avocade bam het gerecht over. Ook de afwerking van de maki's was niet netjes. Daarom slechts twee sterren

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snelle bezorging, bestelde bier zat er niet bij: bezorger was binnen 5 minuten terug met het bier plus 1 extra: erg attent! Sushi en Gyoza zoals altijd weer on point :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op aangegeven tijd en heerlijke edamame!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer gebruik gemaakt van Ninja Sushi. Heerlijke producten, de producten zien er altijd perfect verzorgd uit. . Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling wanneer je deze kan verwachten, is de bezorger onderweg dan krijg je netjes een mailtje. Vlotte levering van je bestelling, bij drukte kan het voorkomen dat het wat langer duurt maar dat wordt dan gecompenseerd met een extraatje zoals blikjes frisdrank o.i.d. . Vriendelijk bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet lekker op smaak

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd lekker vers en keurig bezorgd. Ik heb mijn suhi tent gevonden;) Tot nu toe tot alle tevredenheid

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus, smaakt vers en snelle bezorging

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! We hebben echt zitten smullen. De sojabonen waren goed warm en goed op smaak. Het eten is geleverd rond de aangegeven bezorgtijd.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke en verse sushi! Echt een aanrader voor zowel warme als koude gerechten. Snelle bezorging. Een aanwinst voor Almere Poort!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hartelijk ontvangen door de heren van Ninja Sushi, alles stond klaar op de afgesproken tijd en we kregen zelfs nog heerlijke mini loempia's extra bij de bestelling. De sushi is lekker vers en smaakt naar meer. Dit is ons nieuwe afhaaladresje!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, snelle bezorging, weinig kikkoman, betere omschrijving (foto’s) op website zou handig zijn’

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Levering duurde ongv 22 min. 2e keer dat ik hoer bestelde en ik hoef niet meer anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker vers en op tijd klaar.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk en snel bezorgd! sushi was lekker vers

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle nette bezorging.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, hoge kwaliteit en erg lekker. Top service voor een goede prijs, echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi - goede kwaliteit. Zou alleen min bestel bedrag lager willen Please (ik bestel voor mijzelf en dan is 25eu aan sushi echt te veel qua hoeveelheid).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader, nieuw in Almere Poort. Om 20.10 bestel je en iets na 20.35 is je bestelling er al. Geweldig. De Sushi is heeeeerlijk.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, super verse sushi. Zeker een aanrader!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk! Ook fijn dat ze nu geen losse zakjes sojasaus meer leveren maar flesjes en bakjes om het in te doen!!! Bedankt voor het luisteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Zeker een aanrader!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Almere. Je proeft dat ze het dagelijks vers maken!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi zoals altijd alleen jammer de wasabi en gember vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portionering, goede kwaliteit.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Hou het aub lekker vers!!!... Puntje....de sushi's zijn te groot.... Verder top!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Keuze voor wasabi en gember voorkomt verspilling. (Eten dat niet)

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering, lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Één van de beste sushi tenten. Veel keuze uit verschillende soorten sushi, en niet alleen maar de standaard sushi’s die je hebt bij de meeste sushi tenten. Eigenlijk is het tien sterren waard ?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte helaas niet vers. Bezorging was wellicht daarom ook snel (wat fijn was, maar niet als het ten koste van de smaak gaat).

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet enkel vega en dit was opgevallen tijdens het ontvangen van mijn order. De vriendelijke heer belde mij op om mij erop te attenderen dat de kaas stengels ook kip bevat. Zijn voorstel was om de bestelling aan te passen naar vega loempia’s. Na ontvangst HEERLIJK gegeten! Super service

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vers en zacht.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, kip en de sojabonen besteld. Lekker vers! Goed op smaak, dat doen we vaker. Enige minpuntje is dat er weinig sojasaus bij zat in tegenstelling tot de hoeveelheid sushi er was. Die zakjes vindt ik sowieso niks.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Mijn nieuwe favoriet!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen te weinig Sojasaus

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Te weinig soja saus bij de bestelling. Sushi is vrij prijzig voor wat je krijgt. Verwacht meer waar voor het geld.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nu de derde keer dat ik bij Ninja Sushi heb besteld. Het is iedere keer goede kwaliteit, een ruime keuze op de kaart en bezorging is zeer snel. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's waren prima, helaas was de gyoza en de loempia's koud en waren de saus bakjes open gegaan. Volgende keer dan ook alleen de sushis ipv "warme"gerechten

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat ik had aangegeven dat ik het om 17:00 zou afhalen (20 min. later dan dat de website aangaf dat het al klaar kon zijn) en dat ik dan nog moest wachten. De kappa maki vond ik wat rommelig. De loempia's en california uramaki waren wel lekker. De sojabonen waren erg verschillend. Overall prima, maar nog kleine ruimtes voor verbetering :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe sushi tent in Poort, dus die wilden we een kans geven. Dat is geen onterechte keuze geweest! Heerlijke sushi. Vers, zacht, puur van smaak, en genoeg keuze op de menukaart. Ook de Gyoza was heerlijk.