Beoordelingen van Ninja Sushi Almere

Recente recensies van Ninja Sushi Almere

5 sterren na 55 reviews

, 16-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hele bestelling was keurig op tijd en gebracht door een nette bezorger. De bestelling was compleet en keurig verpakt. De sushi zag er erg verzorgd uit, was vers en vakkundig gepresenteerd. Ook de smaak was prima. Ik hoop dat jullie het zo kunnen blijven voort zetten.

, 15-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, precies op de aangegeven tijd!

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kaas loempia jammie. Gefrituurde kip sushi Heerlijk. Altijd keurig verpakt. Alleen de bezorgtijd mag iets korter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Goede prijs + kwaliteit en ook nog snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tori teriyaki smaakte niet zoals het hoort, het gerecht was overstelpt met groente waaronder veel te veel bosui en andere groente met een sterke smaakwelke smaak het hele gerecht overnam. Dus geen teriyaki gerecht. In diverse maki's was het aandeel avocado buiten proportie en van mindere kwaliteit en smaak, de avocade bam het gerecht over. Ook de afwerking van de maki's was niet netjes. Daarom slechts twee sterren

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snelle bezorging, bestelde bier zat er niet bij: bezorger was binnen 5 minuten terug met het bier plus 1 extra: erg attent! Sushi en Gyoza zoals altijd weer on point :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op aangegeven tijd en heerlijke edamame!

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al een aantal keer gebruik gemaakt van Ninja Sushi. Heerlijke producten, de producten zien er altijd perfect verzorgd uit. . Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling wanneer je deze kan verwachten, is de bezorger onderweg dan krijg je netjes een mailtje. Vlotte levering van je bestelling, bij drukte kan het voorkomen dat het wat langer duurt maar dat wordt dan gecompenseerd met een extraatje zoals blikjes frisdrank o.i.d. . Vriendelijk bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijst was niet lekker op smaak

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt altijd lekker vers en keurig bezorgd. Ik heb mijn suhi tent gevonden;) Tot nu toe tot alle tevredenheid

, 23-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel keus, smaakt vers en snelle bezorging

, 19-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! We hebben echt zitten smullen. De sojabonen waren goed warm en goed op smaak. Het eten is geleverd rond de aangegeven bezorgtijd.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke en verse sushi! Echt een aanrader voor zowel warme als koude gerechten. Snelle bezorging. Een aanwinst voor Almere Poort!

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Hartelijk ontvangen door de heren van Ninja Sushi, alles stond klaar op de afgesproken tijd en we kregen zelfs nog heerlijke mini loempia's extra bij de bestelling. De sushi is lekker vers en smaakt naar meer. Dit is ons nieuwe afhaaladresje!

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed van smaak, snelle bezorging, weinig kikkoman, betere omschrijving (foto’s) op website zou handig zijn’

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi. Levering duurde ongv 22 min. 2e keer dat ik hoer bestelde en ik hoef niet meer anders!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Sushi lekker vers en op tijd klaar.

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk en snel bezorgd! sushi was lekker vers

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle nette bezorging.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd geleverd, hoge kwaliteit en erg lekker. Top service voor een goede prijs, echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi - goede kwaliteit. Zou alleen min bestel bedrag lager willen Please (ik bestel voor mijzelf en dan is 25eu aan sushi echt te veel qua hoeveelheid).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een echte aanrader, nieuw in Almere Poort. Om 20.10 bestel je en iets na 20.35 is je bestelling er al. Geweldig. De Sushi is heeeeerlijk.

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, super verse sushi. Zeker een aanrader!

, 06-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk! Ook fijn dat ze nu geen losse zakjes sojasaus meer leveren maar flesjes en bakjes om het in te doen!!! Bedankt voor het luisteren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! Zeker een aanrader!

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi van Almere. Je proeft dat ze het dagelijks vers maken!

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi zoals altijd alleen jammer de wasabi en gember vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede portionering, goede kwaliteit.

, 16-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Hou het aub lekker vers!!!... Puntje....de sushi's zijn te groot.... Verder top!

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkere sushi! Keuze voor wasabi en gember voorkomt verspilling. (Eten dat niet)

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle levering, lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Één van de beste sushi tenten. Veel keuze uit verschillende soorten sushi, en niet alleen maar de standaard sushi’s die je hebt bij de meeste sushi tenten. Eigenlijk is het tien sterren waard ?

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi smaakte helaas niet vers. Bezorging was wellicht daarom ook snel (wat fijn was, maar niet als het ten koste van de smaak gaat).

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik eet enkel vega en dit was opgevallen tijdens het ontvangen van mijn order. De vriendelijke heer belde mij op om mij erop te attenderen dat de kaas stengels ook kip bevat. Zijn voorstel was om de bestelling aan te passen naar vega loempia’s. Na ontvangst HEERLIJK gegeten! Super service

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, vers en zacht.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, kip en de sojabonen besteld. Lekker vers! Goed op smaak, dat doen we vaker. Enige minpuntje is dat er weinig sojasaus bij zat in tegenstelling tot de hoeveelheid sushi er was. Die zakjes vindt ik sowieso niks.

, 06-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd! Mijn nieuwe favoriet!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen te weinig Sojasaus

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Te weinig soja saus bij de bestelling. Sushi is vrij prijzig voor wat je krijgt. Verwacht meer waar voor het geld.

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was nu de derde keer dat ik bij Ninja Sushi heb besteld. Het is iedere keer goede kwaliteit, een ruime keuze op de kaart en bezorging is zeer snel. Zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi's waren prima, helaas was de gyoza en de loempia's koud en waren de saus bakjes open gegaan. Volgende keer dan ook alleen de sushis ipv "warme"gerechten

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was jammer dat ik had aangegeven dat ik het om 17:00 zou afhalen (20 min. later dan dat de website aangaf dat het al klaar kon zijn) en dat ik dan nog moest wachten. De kappa maki vond ik wat rommelig. De loempia's en california uramaki waren wel lekker. De sojabonen waren erg verschillend. Overall prima, maar nog kleine ruimtes voor verbetering :)

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nieuwe sushi tent in Poort, dus die wilden we een kans geven. Dat is geen onterechte keuze geweest! Heerlijke sushi. Vers, zacht, puur van smaak, en genoeg keuze op de menukaart. Ook de Gyoza was heerlijk.